COOKIES

HVAD ER COOKIES?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indholde virus. Dette website anvender cookies til at måle trafik, så vi ved hvor mange, der besøger vores hjemmeside.

SÅ LANG TID OPBEVARES COOKIES?

Cookies levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres statistik cookies. Bemærk, at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

SÅDAN SLETTER DU COOKIES?

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledning ved at klikke her http://minecookies.org/cookiehandtering.

HVORDAN UNDGÅR JEG COOKIES?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Hvis du klikker her http://minecookies.org/cookiehandtering, får du en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.
Vi gør opmærksom på, at der på linket er opstillet en vejledning for langt de fleste browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke “F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

HVAD COOKIES BRUGES TIL PÅ VORES WEBSITE?

Vi bruger cookies for at kunne gøre dit besøg på websitet så godt som muligt. Vi bruger de indsamlede oplysninger til viden om adfærd på vores website så vi løbende kan lave forbedringer.

PERSONDATAPOLITIK

Hos LITO-TRYK ApS  prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du afgiver når du handler med os.

HVEM ER ANSVARLIG FOR DINE OPLYSNINGER?

LITO-TRYK ApS er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig. 

Du finder vores kontaktoplysninger her:

LITO-TRYK ApS
Kristrupvej 154
8900 Randers
CVR: 27258492
info@lito-tryk.dk

HVAD BRUGES DINE OPLYSNINGER TIL OG PÅ HVILKET GRUNDLAG BEHANDLER VI DEM?

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. Vi bruger dine personoplysninger til følgende formål:
– Levering af aftalte ydelser/varer/services
– Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores produkter
– Individuel markedsføring og målretning af  tilbud og ydelser som er relevante for dig som kunde
– Afgivelsen af personoplysninger kan være nødvendig, hvis vi skal levere produkter til dig. Vi kan ikke tilbyde dig vores produkter medmindre du oplyser de påkrævede informationer.

HVEM DELER VI DINE OPLYSNINGER MED?

LITO-TRYK ApS benytter databehandlere, herunder udbydere af software, webhosting og professionelle backups, sikkerhed og opbevaring. Dine personoplysninger vil derfor blive behandlet af tredjeparter efter instruks fra LITO-TRYK ApS. Databehandlere behandler kun dine personoplysninger til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til, og på baggrund af de databehandleraftaler, der er indgået mellem LITO-TRYK ApS og databehandleren. Vi forpligter alle databehandlere til at behandle dine personoplysninger fortroligt og efter gældende lovgivning.

Vi deler oplysninger om dig med:
– Vores leverandører af IT-services (databehandlere) 
– Eksterne revisorer 
– Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov

HVORNÅR OVERFØRER VI PERSONDATA TIL LANDE UDEN FOR EU/EEA?

Nogle databehandlere, f.eks. Google Analytics v/Google LLC, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.Kopi af Google LLC’s certificering kan findes her.

HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE OPLYSNINGER?

Vi gemmer dine oplysninger i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som transaktionen vedrører som følge af Bogføringsloven.

INDSIGT, BERIGTIGELSE ELLER SLETNING AF PERSONOPLYSNINGER

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Du har i visse tilfælde også ret til at dataportabilitet, hvilket vil sige at du modtager dine personoplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt format samt ret til at få disse oplysninger overført til en anden ansvarlig.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Henvendelse om indsigtsret, indsigelse, tilbagekaldelse af samtykke, anmodning om rettelse eller sletning kan ske til info@lito-tryk.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du rette henvendelse på info@lito-tryk.dk eller telefon 86 42 16 77. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataforordningen.






KONTAKT

Allan Pedersen
Adm. Direktør / Ejer
Dir. +45 87103224
allan@lito-tryk.dk

Bent Pedersen
Bogtrykker / Stifter
Dir. +45 87 10 32 21
bent@lito-tryk.dk

Vicki Smed Jensen
Salg / Ejer
Dir. +45 87 10 32 25
vicki@lito-tryk.dk

Jane Bach Laursen
Grafiker / Salg
Dir. +45 87 10 32 28
jane@lito-tryk.dk

Julie Lajer
Grafiker
Dir. +45 87 10 32 26
julie@lito-tryk.dk

Ole Nielsen
Planlægger
Dir. +45 87 10 32 22
ole@lito-tryk.dk

Kristian Gaardsted
Tryktekniker
Dir. +45 87 10 32 23
kristian@lito-tryk.dk

Bente Bloch
Bogholder
Dir. +45 87 10 32 20
bente@lito-tryk.dk

Kristrupvej 154
8900 Randers

CVR: 27258492

Tlf.: +45 86 42 16 77

info@lito-tryk.dk