lito tryk quality labels logo

Omslag og æsker med folie

Drop dyre klichéomkostninger og langsom produktion. Med vores Coldfoil-setup tilbyder vi, at være jeres sparringspartner, hvis I som trykkeri, reklamebureau eller emballagevirksomhed ønsker forædling af omslag, løsblade og æsker. Vi trykker CMYK-farver ovenpå folien, hvilket skaber de mest fantastiske effekter.

farvehjul før folie farvehjul efter folie

TAG jeres TRYKSAG TIL NÆSTE NIVEAU MED COLDFOIL

Coldfoil giver flotte effekter på emballager, omslag og æsker. Denne teknologi gør det muligt at tilføje skinnende, metalliske detaljer, som tiltrækker opmærksomhed og fremhæver dit design. 
 
Prøv vores farvehjul og få en fornemmelse af, hvordan effekten kan se ud. Dette viser, hvordan Coldfoil kan transformere produkter og give et eksklusivt og mere iøjnefaldende udseende.

Vi tilbyder

én folie i alle farver

Ved hjælp af Coldfoil-effekter kan vi hjælpe jer med, at skabe unikke og attraktive designs, der skiller sig ud på markedet. Holografiske effekter kan give jeres emballage, omslag og æsker et ekstra lag af dybde og visuel interesse.

sølv coldfoil effekt
statue-coldfoil

Har I produktet? Så har vi folien!

Har I spørgsmål eller ønsker I at høre mere om Coldfoil? Hos Lito-Tryk er vi klar til at hjælpe jer med at finde den perfekte løsning til jeres produkt.